x
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

5577 Zımba Teli No:10 1000'li Kutu

Ürün Kodu : 6577
8,29 TL + KDV
Daha Fazla LEİTZ
Daha Fazla Ataş ve Zımba
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Ürün Özellikleri Nelerdir?

İş hayatında düzen, iş akışının hızlanmasını sağlar. Belirli bir düzenin içerisinde çalışmak iş yükünün azalmasında da büyük bir rol oynar. Masanızın üstünde bulunan evrakların, içeriklerine göre düzenlenmiş olması hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştırır.

Avansas, iş yerlerinde ve ev içinde gerekli düzeni sağlamanıza yardımcı olan ürünleri sizlere sunmaktadır. Dosyalama işlemlerini tamamlarken hayatınızı kolaylaştıracak olan Leitz zımba teli no 10 da bu ürünlerden biridir.

Leitz zımba teli no 10 ürünü kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Ürünün üretimi sırasında kullanılan bu kaliteli malzemeler, tellerin de kaliteli bir yapıda olmasına katkı sağlamıştır. Kaliteli malzemelerden üretilen zımba teli, sağlığa zararlı hiçbir madde içermemektedir.

Leitz zımba teli no 10 ürünü sayesinde evraklarınızı sorunsuz bir şekilde bir araya toplayabileceksiniz. Dayanıklı ve sağlam bir yapıda olduğu için çalışma alanlarınızdan düzen unsuru asla eksik olmayacak.

Leitz zımba teli no 10 ürününü sipariş ettiğinizde, elinize geçen kutudan 1000 adet zımba çıkacaktır. Kutu içerisinde bulunan bu 1000 adet zımba, uzun süre boyunca sorunsuz olarak kullanabileceğiniz bir niteliktedir. 

Leitz zımba teli no 10 sayesinde evraklarınızı kolaylıkla bir araya toplarken aynı zamanda çalışma sürenizi de kısaltmış olacaksınız.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.