x
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

3M Maske N95 Ventilsiz Virüs Maskesi 09152

3M
Ürün Kodu : 4010
15,75 TL + KDV
Daha Fazla 3M
Daha Fazla MASKE
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

3M Maske N95 Ventilsiz Virüs Maskesi’nin Özellikleri

  • 3M maske ürünleri tek kullanımlık olup kapalı ambalaj içerisinde sizlere sunulmaktadır.
  • Maske, kapalı ve açık ortamlarda havada asılı kalmış zararlı maddelere karşı bizi korur ve aynı zamanda oksijeni filtreden geçirerek temiz havayı almamızı sağlar.
  • N95 maske; rahat bir şekilde konuşma ve nefes almak için esneyerek genişleyen V şeklindeki kıvrımlara sahiptir.
  • 3M N95 maske yüksek performansa sahip elektret filtre malzemeler ile üretilmiştir.
  • N95 ventilsiz virüs maskesinin kabartmalı ön paneli sayesinde kolaylıkla nefes alıp verebilirsiniz.

3M’in Benzer Ürünleri

3M markasının yüksek kaliteye sahip maske ürünlerini farklı özellikleri ile birlikte deneyebilir ve kendinizi hastalıklara karşı koruyabilirsiniz. Maske çeşitleri ve diğer temizlik ürünlerini  www.odaksatis.com.tr'den güvencesiyle inceleyebilirsiniz.

Bu Ürün İle Birlikte İhtiyacınız Olabilecek Diğer Ürünler

Hayatımız boyunca yapmayı bırakamadığımız tek şey nefes alıp vermektir. Havada asılı kalan zararlı virüs ve bakterilere rağmen temiz bir hava solumamız gerekmektedir. Aynı zamanda hastalıklara karşı kendimizi koruyabilmemiz ve temizlik seviyesini arttırabilmek için maske kullanmamız gerekmektedir. Bu ürün ile birlikte; el dezenfektanı, kağıt havlu, peçete, mutfak ve banyo yüzey temizleyicileri, el sabunu, eldiven, oda kokusu, hava temizleyici, kolonya gibi ürünlere ve daha fazlasına  www.odaksatis.com.tr'den sahip olabilirsiniz.

Ofisiniz için ihtiyacınız olabilecek tüm ürünlere  www.odaksatis.com.tr'den ulaşabilirsiniz. Ofis temizlik malzemeleri kategorisi altında olan tuvalet ve banyo ürünlerine ve 3M’in filtreli maske ürünlerine buradan erişebilirsiniz. 3M Maske N95 Ventilsiz Virüs Maskesi 09152 ürününe en uygun fiyat ve sürpriz hediyelerin yanı sıra ücretsiz kargo ile sahip olabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.